środa, 27 lutego 2013

Przez kulinarny dzień na skróty...

Dziś kuchnia serwuje cannelloni ze szpinakiem i serem ricotta , zapiekane pod beszamelem oraz deser pomysł własny. Serwujemy również trochę wiosny i uśmiech Natuśki. Pozdrawiam Dziewczynki.










8 komentarzy:

  1. bardzo lubię canelloni.
    u nas tez dziś zapiekane danie i ze szpinakiem.
    zapiekanka ziemniaczana z cukinią i szpinakiem.

    OdpowiedzUsuń
  2. wygląda przepysznie :-)
    córcia przecudna!

    OdpowiedzUsuń
  3. Żeś mi smaka narobiła paskudo jedna!

    OdpowiedzUsuń
  4. Wygląda bardzo smakowicie.
    Pozdrawiam.;)

    OdpowiedzUsuń
  5. A u Was już truskawki?:) mniam.
    Twoja córcia, jak moja, brązowe oczy i blondynka!Rzadko spotykany taki zestaw:)Fajnie:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Truskawki nawet nie były namiastką tych naszych majowo/czerwcowych. Kwaśne to :), że aż....
    Pozdrawiam .

    OdpowiedzUsuń